Yoga Intensiv 4-7 september

Yoga Intensiv
Under fyra dagar får du tillfälle att göra yoga varje dag med en klass varje kväll. Förutom att praktisera alla momenten som ingår i mina kurser: kroppsövningar (asanas), andningstekniker (pranayama), djupavslappning (yoga nidra) och sittande meditation så tittar vi på hur du kan använda yoga i vardagen. De flesta av oss har inte så mycket tid över och samtidigt ett behov av tekniker för återhämtning och avslappning. Du får förslag på korta program, 5-10 minuter, som du kan använda en eller flera gånger under dagen. De korta programmen ger en dos av energi, balans och återhämtning och väcker därmed den inre glädjen.

"Du förlorar inte tid genom att göra yoga varje dag, tvärtom så lägger du till livskvalité."
- Swami Niranjan

Efter kursen får du inspelningar på flera av teknikerna som du kan använda var du än befinner dig. Du behöver inga förkunskaper för att delta.

I kursen ingår kroppsövningar (asanas), andningstekniker (pranayama), djupavslappning (yoga nidra) och sittande meditation.

Datum & tid: 4-7 september kl. 18.30-20.30
Pris: 980:-
Plats: Lavandula Yogaskola och live online via zoom, du får även tillgång till klasserna i fyra veckor efteråt, så kan du inte delta alla dagarna så har du tillgång till alla klasser och kan göra dem vid ett annat tillfälle.

Anmälan

  • Kom ihåg att kryssa i att du inte är en robot annars går inte anmälan iväg.

Kursen kan vara fulltecknad även om detta inte syns på hemsidan - i så fall kontaktar vi dig. Efter anmälan får du en bekräftelse till den e-post du angett. Senast en vecka före kursstart får du information om hur du betalar kursen och annat du behöver veta för din kurs. Betala inte kursavgiften innan du fått en bekräftelse på att du har en plats på kursen.
För mer info om hur vi behandlar dina uppgifter läs här
Betalning- och avbokningsvillkor läs här