Yogabok
Satyananda Yoga

(Ny framsida samma innehåll som tidigare.)

Pris: 250:-
Läs mer
 

Yogabok
Yoga - en väg till fördjupad självkännedom

Pris: 130:-
Läs mer

Presentbok
Pris: 200:-
Läs mer

Yogabok
Leva Yoga

Pris: 250:-
Läs mer

Yogabok på svenska

Pris: 250:-. Frakt 60:- tillkommer.
(Ny framsida, samma innehåll som tidigare utgåvor.)
Boken säljs också på Lavandula Yogaskola i Katrineholm, Stockholms Yogaskola, Gävle Yogaskola, Umeå Yogaskola, Uppsala Yogaskola, Naturligt & Vis i Kungsgården, Ayurvilla (Oxana Samoteeva) och Amuletten i Sollefteå.
Mjukt omslag, 177 sidor.

Satyananda Yoga
"För ökad hälsa, välbefinnande, medveten närvaro och andlig mognad"

En sammanfattning av Lena JayAtma Setterwall

 
Boken består av tre delar. Den första delen innehåller grundläggande teori som introducerar dig i yoga och Satyananda Yoga. Den är också tänkt som en inspiration till att börja praktisera hemma.
Den andra delen är tio yogaprogram, som börjar med det allra enklaste och gradvis avancerar framåt, med färgbilder på kroppsövningarna (asana). Det är ca 60 olika övningar som presenteras. Denna del innehåller också instruktioner för andningsövningar (pranayama), meditationsställningar samt två enkla meditationstekniker.
Den tredje och sista delen fördjupar teorin. Du kan bl.a. läsa om hur du kan lära dig hantera sinnet med hjälp av yoga, om chakra – energicentra, tantra och yoga samt om Satyananda Yogatraditionen.
 
"Tack för en fantastiskt fin bok! Den kommer att lusläsas och nyttjas flitigt framöver!
Jag tycker att den är bra och heltäckande på ett sätt som jag saknar i många andra yogaböcker."
-Johan Melin, Norrköping

"Ren, enkel och genomsyrad av Satyananda Yoga men med den där moderna, vardagliga och mänskliga touchen. Det känns att det ligger djupa erfarenheter bakom boken."
- Tania Grosjean, yogalärare på Yogarummet, Stockholm
Beställ här ⇒
Top ⇒

Leva Yoga

Pris: 250:-. Frakt 60:- tillkommer.
Säljs också på Lavandula Yogaskola

Enligt den klassiska yogans synsätt är yoga en livsstil och inte endast en uppsättning tekniker. Yogisk livsstil börjar med självobservation och fortsätter med självtransformation.

I den här boken får du lära dig hur du praktiskt kan tillämpa den yogiska filosofin och psykologin för att öka din självkännedom och skapa positiv utveckling i livet.

Skriven av Mattias Gopala Hagman, Gävle Yogaskola.
Beställ här ⇒
Top ⇒

Yoga - en väg till fördjupad självkännedom

Pris: 130:- Frakt 60:- tillkommer.
Säljs också på Lavandula Yogaskola.

"För 30 år sedan visste väldigt få i Sverige vad yoga var. Idag vet alla vad yoga är. Men många tror att yoga bara är fysiska övningar. Men det är mycket mer än så. Yoga är en vetenskap som bevarats i Indien under årtusenden men som existerade över hela världen. Syftet med yoga var att finna välbefinnande, inte bara fysisk men även emotionell, mental och andlig. Att uppleva glädje, harmoni och att se det vackra i livet. Vägen till detta går genom en process av självkännedom och insikt att vi alla är ansvariga för våra handlingar, tankar och känslor och vi kan lära oss att uttrycka dem positivt och konstruktivt istället för negativt och destruktivt.

Den här boken innehåller övningar, koncept, och verktyg för dig som vill fördjupa ditt yogautövande och göra yogan till ett verktyg för självkännedom och självutveckling."

- Swami Maitreyi

Swami Maitreyi har levt på Bihar School of Yoga, Indien, Satyananda Yogans källa, sedan 1992. 1994 blev hon initierad till poorna sannyas av sin Guru och har sedan dess dedikerat sitt liv till sin Gurus mission. Sedan 2009 är hon stationerad på Satyananda Yoga Akademin i Bogotá, Colombia och reser runt och håller kurser och retreater i Sydamerika och Sverige.
Beställ här ⇒
Top ⇒

Presentbok GROW

loading...

Pris: 200:- Frakt 60:- tillkommer.
Säljs också på Lavandula Yogaskola.

By observing nature we can raise an inner strength to grow and develop in joy and creativity. With pictures and simple expressions, which can awaken new thoughts within us, we want to encourage to look at ourselves and other with the same eyes as we look into the beauty of the nature.

"Look deep into the nature, and then you will understand everything better."
-Albert Einstein

This series of pictures is about growing, both personally and together with others. Let the words and the picture sink into your consciousness without effort.

Photo: Lena Setterwall
Texts: Anne & Lena Setterwall
Design & Layout: Anne Setterwall
Beställ här ⇒
Top ⇒

BESTÄLLNING AV PRODUKTER
Kr­yssa för de produkter du vill handla i formuläret här bredvid. Fyll i namn, epostadress, adress. Tryck på Skicka beställning!
Varorna kan vara tillfälligt slutsålda även om detta inte syns på hemsidan - i så fall kontaktar vi dig.
Efter beställningen får du ett informationsmail där du får veta hur du betalar för varorna. Alla varor betalas i förskott och skickas sedan till den adress du angett. Har du inte fått något mail inom en vecka så hör av dig igen.

Beställningsblankett!


För mer info om hur vi behandlar dina uppgifter läs vår policy