Kontakt

Lavandula Yogaskola
Besöksadress: Tallbacken 8, Nävertorp, södra gaveln
Parkering finns i anslutning till lokalen.
Se karta.
Tel: 070-874 62 96
Epost: lena(@)yogakatrineholm.se
Bankgiro: 654-5131
Swish: 123 148 23 48

Om oss

Vi håller till på Tallbacken 8, Nävertorp och kan ta emot 15 deltagare på varje kurs
Vi håller till på Tallbacken 8, Nävertorp och kan ta emot 15 deltagare på varje kurs

Lavandula Yogaskola erbjuder kurser i Yoga och meditation enligt Satyananda traditionen, en klassisk form av yoga som inkluderar träning av kropp och sinne samt utvecklandet av en harmonisk livsstil. Vårt syfte är att sprida kunskaper och insikter som leder till hälsa, välbefinnande och glädje i livet.

Lavandula Yogaskola är affilierad till Satyananda Yoga Sverige och följer de riktlinjer för utbildning och kurser som rekommenderas inom traditionen. Förutom yogakurser för privatpersoner håller Lavandula Yogaskola i workshops, föreläsningar och kick-offs för företag och personalgrupper.

Mer om Satyananda Yoga Sverige »
 

Lärare

Lena JayAtma Setterwall

Yoga- och meditationslärare och massage- och aromaterapeut. Driver företag sedan 1998. Författare till boken Satyananda Yoga - för ökad hälsa, välbefinnande, medveten närvaro och andlig mognad som gavs ut 2013.

Jag har undervisat i Satyananda Yoga och meditation sedan år 2001 och håller regelbundet kurser och föredrag för allmänheten, organisationer och företag. Samt undervisar i den nationella yogalärarutbildningen inom Satyananda Yoga Sverige. Jag utbildar också personal på skolor i Koncentration och Avslappning.

Varje år reser jag några månader till Bihar School of Yoga ashram i Munger. Indien, för att fördjupa mina kunskaper och insikter vid källan samt inspireras till att förmedla dessa till människor i min omgivning genom Lavandula Yogaskola. Jag deltar regelbundet i fördjupande fortbildningar för yogalärare under direkt ledning av Swami Niranjanananda, Swami Satyanandas efterträdare, som också är min inspiration och vägledare.

Yoga som ett sätt att leva genomsyrar allt i mitt liv. När jag började med yoga på tidigt 80-tal förändrades min syn på livet till att bli alltmer positivt. Den utvecklingen har fortsatt genom åren och jag vill därför dela yogans välbevarade tekniker för att öka välmåendet hos individer och i samhället.

Amatörfotograf. Alla bilder på denna hemsida är tagna av mig.

Eli Cisneros Setterwall

Eli blev examinerad yogalärare i Satyananda-traditionen oktober 2020. Förutom yoga har Eli en mindfulnessinstruktörsutbildning i bagaget. I flera år har han arbetat på skolor där han bland annat lärt barnen yoga och mindfulness.

Under 2021 och 2022 har han utbildat sig till Ayurvedisk hälsorådgivare och pulsläsare samt Ayurvedisk massageterapeut på Skandinaviska Ayurveda Akademien.

Hans fokus ligger på den meditativa delen av yoga. Så här säger han själv om att undervisa i yoga; "Jag har upplevt en ökad harmoni och inre frid sen jag började med yoga och mindfulness. Nu vill jag dela med mig så andra kan få möjligheten att uppleva samma sak."

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kurser och andra evenemang som arrangeras av Lavandula Yogaskola direkt till din e-post.

Genom att fylla i detta formulär godkänner du att vi sparar dina uppgifter. För mer info om hur vi behandlar dina uppgifter läs här

Karta


GPS
WGS84: N 58° 59.5177', E 16° 11.0496'
Decimal: 58.992, 16.1842

Fler Yogaskolor i Sverige

Satyananda Yoga i världen

Bihar School of Yoga - Satyananda Yoga/Bihar Yogas officiella hemsida i Indien
Sannyasa Peeth
Rikhia Peeth
Satsangs från Rikhia - Swami Satyasangananda Saraswati
Yoga Magazine - Satyananda Yogas officiella tidsskrift. Sökbart artikelarkiv ca: 30 år bakåt i tiden.
Satyananda Yoga Academy Europe - Satyananda Yogas officiella hemsida i Europa
European Satyananda Yoga Family

Appar

Bihar Yoga (App store)
Bihar Yoga (Android)
Satyam Yoga prasad (App store)
Satyam Yoga prasad (Android)
Yoga Magazine (App store)
Yoga Magazine (Android)

Annat

Information om hur vi behandlar dina personuppgifter

När du anmäler dig på kurs eller beställer en vara sparas ditt namn, telefonnummer, e-postadress och/eller adress för att vi ska kunna hålla kontakt med dig under den tid du går kurs hos oss samt för att kunna skicka beställd vara.

Vi lägger in din e-postadress i vår utskickslista för att skicka nyhetsbrev till dig när nya kurser startar och annan information från oss som kan vara av intresse för dig som vill praktisera yoga.
Vill du inte ha det nyhetsbrevet kan du enkelt när som helst avbeställa prenumerationen i nyhetsbrevet. Du raderas då ur vårt utskicksregister.

Vi säljer eller delar inte dina uppgifter vidare till tredje part.
Du kan när som helst be om att få se vilka uppgifter vi har sparade.

Vill du inte att dina uppgifter alls ska finnas hos oss så meddelar du det enklast genom att skicka e-post till oss på lena(@)yogakatrineholm.se

Ansvarig

Ansvarig för att dina uppgifter behandlas på rätt sätt är:
Lavandula Yogaskola
Lena Setterwall
Adress: Tallbacken 8,
641 51 KATRINEHOLM
Tel: 070-874 62 96
E-post: lena(@)yogakatrineholm.se