Om oss

Vi håller till på Tallbacken 8, Nävertorp och kan ta emot 15 deltagare på varje kurs
Vi håller till på Tallbacken 8, Nävertorp och kan ta emot 15 deltagare på varje kurs

Lavandula Yogaskola erbjuder kurser i Yoga och meditation enligt Satyananda traditionen, en klassisk form av yoga som inkluderar träning av kropp och sinne samt utvecklandet av en harmonisk livsstil. Vårt syfte är att sprida kunskaper och insikter som leder till hälsa, välbefinnande och glädje i livet.

Lavandula Yogaskola är affilierad till Satyananda Yoga Sverige och följer de riktlinjer för utbildning och kurser som rekommenderas inom traditionen. Förutom yogakurser för privatpersoner håller Lavandula Yogaskola i workshops, föreläsningar och kick-offs för företag och personalgrupper.

Mer om Satyananda Yoga Sverige »
 

Lena JayAtma

Yoga- och meditationslärare och massage- och aromaterapeut. Driver företag sedan 1998. Hon är författare och 2013 gav hon ut boken "Satyananda Yoga - för ökad hälsa, välbefinnande, medveten närvaro och andlig mognad."

Har undervisat i Satyananda Yoga och meditation sedan år 2000 och håller regelbundet kurser och föredrag för allmänheten, organisationer och företag. Samt undervisar i den nationella yogalärarutbildningen inom Satyananda Yoga Sverige.

Varje år reser hon några månader till Bihar School of Yoga ashram i Munger. Indien, för att fördjupa sina kunskaper och insikter vid källan samt inspireras till att förmedla dessa till människor i sin omgivning genom Lavandula Yogaskola. Under 2015 spenderade hon 7 månader på Bihar School of Yoga, Munger, Indien och deltog bl.a. i en fördjupande fortbildning för yogalärare under direkt ledning av Swami Niranjanananda, Swami Satyanandas efterträdare, som också är hennes inspiration och vägledare.

Amatörfotograf. Alla bilder på denna hemsida är tagna av henne. Se mer här

Kontakt

Lavandula Yogaskola
Besöksadress: Tallbacken 8, Nävertorp,
södra gaveln
Parkering finns i anslutning till lokalen.
Se karta längre ner.
Tel: 070-874 62 96
Epost: lena(@)yogakatrineholm.se
Bankgiro: 654-5131
Swish: 123 148 23 48

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kurser och andra evenemang som arrangeras av Lavandula Yogaskola direkt till din e-post.

Genom att fylla i detta formulär godkänner du att vi sparar dina uppgifter. För mer info om hur vi behandlar dina uppgifter läs här

Karta


GPS
WGS84: N 58° 59.5177', E 16° 11.0496'
Decimal: 58.992, 16.1842

Fler Yogaskolor